Toegankelijkheid

Welkom op de website van TekstAdvies

homeOp zoek naar een goede tekstschrijver voor professionele webteksten, een wervende aanbevelingsbrief of sprekende SEO-teksten? TekstAdvies schrijft dit snel en vakkundig voor uiteenlopende bedrijven. Elke opdrachtgever heeft zo z'n eigen specifieke wensen. TekstAdvies houdt daar altijd rekening mee. Onder bovenstaande kopjes  kun je direct alles lezen over de werkwijze en de overige dienstverlening van TekstAdvies.

Trainingen
Onder de naam TrainingsAdvies verzorgt TekstAdvies ook ruim 25 jaar bedrijfstrainingen en -workshops op maat. TrainingsAdvies geeft (incompany) communicatie-, management- en verkooptrainingen voor het bedrijfsleven en het middelbaar- en hoger beroepsonderwijs en biedt de mogelijkheid van 1-op-1 coaching. Meer informatie is hierover te vinden onder 'Trainingen' en 'Portfolio-Trainingen' of op www.trainings-advies.nl. TrainingsAdvies staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en werkt volgens wet DBA.

Vastgesteld tarief
Door de creativiteit neemt schrijven de ene keer meer tijd in beslag dan de andere keer. Zodoende dat TekstAdvies werkt met een vooraf vastgesteld tarief voor het schrijven van teksten. De tarieven voor trainingen hangen af van meerdere factoren, waaronder groepsgrootte, huur leslocatie, inhoud en duur van de training. Zowel voor schrijfopdrachten als voor trainingen stelt TekstAdvies vooraf een offerte op. Wil je hier meer over weten of heb je een vraag? Neem dan contact op via onderstaand nummer.

Tevreden over TekstAdvies? Laat het ook anderen weten!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  /  06 - 49 79 62 01